marți, 9 martie 2010

A Paspartu e gata de lansare!


A Paspartu e gata de lansare!
Asociatia culturala Paspartu „iese la lumina” în cadrul evenimentului „Arte & Prieteni”, alaturi de trupa DuteVino, proiectul drumS’n’BASS si revista „Arte & Meserii”. Lansarea are loc miercuri, 17 martie, la Clubul Taranului, începând cu ora 20. Intrarea este libera.
Evenimentul organizat de Paspartu vrea sa familiarizeze publicul cu asociatia si revista online, aflata la primul numar, într-un spatiu de socializare, muzica buna si surprize.
Ce aduce nou? Un proiect-experiment de doua tobe, un bass, pe o scena, în acelasi timp. Autorii acestui show inedit sunt Ovidiu Baciu (care a mai cântat alaturi de Byron, Popas Band, Damian & Brothers), Sebastian Lazar (ce a trecut prin formule ca Seven, Raise Choir, Teamsters Blues Band, Brad Vee Johnson, actualmente Alin Pascal Band) si bassist-ul Dan (Prepe) Opris, ex Headliner, Seven, actualmente Vama care vor sustine un jam-session electrizant.
Printre decibeli se va lansa primul numar al revistei online „Arte & Meserii”, care anunta cu mândrie articole cu Eugen Nutescu/Oigan (Kumm), trupa DuteVino, preview NexT 2010, Serban Anghene si multi atii. De asemenea, Paspartu pregatesc si alte proiectii si surprize pe parcurs.
La eveniment va interpreta si trupa DuteVino, o raritate pe scena româneasca. O combinatie între 4 oameni talentati care impresioneaza prin originalitate si simt muzical. Fiecare instrument are propria personalitate si totusi, ascultat ca un întreg, totul este foarte bine sudat. Liniile vocale, ludice si imprevizibile, jongleaza foarte usor între extreme. Grupul abordeaza un sound fresh de funk-alternativ, cu influente de jazz si avangarda. Primul lor album se intituleaza 0.1 Prototype si a aparut în luna decembrie a anului trecut.

Ne gasiti la adresa asociatiapaspartu.ro .

Niciun comentariu: